Thomas Greisgaard Larsen

Shoppen

Shoppen er åben i kontorets åbningstider, og vil være yderligere åbent om mandage, torsdage og søndage.

I Proshoppen findes mærkerne Cobra, Puma, Srixon og BagBoy, som de primære mærker. Der er mulighed for at bestille specifikke varer hjem, så kig forbi eller ring til mig på 27821729 og hør nærmere, hvis du ønsker et produkt, som ikke findes i shoppen.

Træning
Træning bookes via Golfbox.

Holdtræninger er gratis for fuldtidsmedlemer af Halsted Kloster Golfklub. Max 10 personer pr. gang.

Mandag formiddag er der mulighed for spillelektion, hvor man spiller en del af banen sammen med mig. Der vil være mulighed for snak om taktiske valg på banen, hjælp til forberedelse til slag og analyse af hvilke områder af dit spil, som du bør bruge mest energi på, på træningsbanen.

Individuel træning
Individuel træning kan også bookes, og gøres ligeledes via Golfbox. Lektioner kan også bookes på kontoret eller i shoppen.
En lektion har en varighed på 20 minutter og koster 150 kroner.
Der er en særlig rabataftale for fuldtidsmedlemmer af Halsted Kloster Golfklub. Kom ind og hør nærmere i shoppen.

KONTAKTOPLYSNINGER

Halsted Kloster Golfklub Maribovej 252 Halsted 4900 Nakskov
Telefon: 54 93 93 63 E-mail: info@halstedklostergolfklub.dk
Bankkonto: reg.nr. 6520 kontonr. 4143255.

Sekretariatet vil i perioden 16. april til 8. oktober være fast åbnet mandag - fredag minimum
fra kl. 9 - 14.00, men kan i perioder være åbnet yderligere.
Udenfor åbningstiderne kan der
indtales besked på telefonsvarer eller sendes e-mail.